DAMM Consulting Group d.o.o. iz Beograda nastala je 2023. godine sporazumom dve konsultanske kuće koje već duže vreme posluju u Srbiji sa inostranim i domaćim preduzećima.

Svojim klijentima nudimo iskustvo i stručnost potvrđenu tokom svih ovih godina aktivnog prisustva u regionu, zajedno sa gustom mrežom dugogodišnjih stručnih saradnika na polju preduzetništva, privrednog, komercijalnog, industrijskog, ekonomskog i finansijskog razvoja.

Alt Text

PARTNERI OSNIVAČI

DAMM Management&Marketing d.o.o

Konsultantska kuća osnovana 2008. u cilju povezivanja stranih investitora sa institucijama i budućim partnerima u Srbiji, uz visoki profesionalni standard u uslugama internacionalizacije.

         

BPE Consulting a.d.

Konsultantska kompanija koju su 2012. u Beogradu osnovali Finexpert-Boscolo e Euroconsulting.

         Finexpert-Boscolo

         

Finexpert-Boscolo  je italijansko-rumunsko preduzeće, među najvećima u svojoj branši u Rumuniji, osnovano od strane Boscolo&Partners, finansijsko-poreskog studija već 30 godina na usluzi zadovoljnim italijanskim i stranim klijentima koji posluju u severoistočnim regijama Italije.

 

         Euroconsulting d.d.

         

Euroconsulting d.d. je hrvatska firma osnovana 1995. sa misijom da pomogne italijanskim preduzećima pri izlasku na hrvatsko tržište. Njen osnivač je Adrijano Markotuli.

Reference

Naš portfolio sastoji se od preko

50 srpskih i inostranih

preduzeća iz poljoprivrednog, industrijskog, uslužnog i finansijskog sektora.

Zaštitni znak našeg poslovanja su personalizovane

konsalting usluge

u oblasti preduzetništva, privrednog razvoja, industrije, ekonomije, finansija i poreza, u skladu sa potrebama klijenta.

Cilj nam je da ponudimo knjigovodstvenu, administrativnu i fiskalnu podršku visokog ranga i time doprinesemo poslovnom i proizvodnom rastu naših klijenata u Srbiji.

SVE POSLOVNE
INFORMACIJE I USLUGE
NA JEDNOM MESTU

Konsultantske i ostale usluge domaćim i inostranim preduzećima

Alt Text